homepagina
algemene informatie
onze werkwijze
voorbeelden
speciale wensen
minihuisjes
meubels
prijzen
foto's
contactgegevens
links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Voorbereiding

Voordat uw speelhuisje bij u in de tuin staat, dragen wij zorg voor een gedegen voorbereiding.

Om te beginnen neemt u contact met ons op via info@kiddistein.nl of u belt naar 06-40893067 of 06-52138846, waarop wij met u een afspraak kunnen maken voor een bezoek op locatie. Wij nemen dan met u (en de kinderen) alle wensen en mogelijkheden door, met betrekking tot het ontwerp en de plaats waar het huisje komt te staan. Ook beoordelen wij dan de lokatie op veiligheid, stabiliteit en logistiek (voor aanvoer en bouw). Hierbij staan uw wensen steeds centraal.

de werkwijze

Ontwerp & Visualisatie

Dan gaat het design team aan de slag en maakt aan de hand van de verzamelde informatie een artist impression van het speelhuisje: Een 3-dimensionale computer visualisatie van zowel de buiten- als de binnnenkant, waarin alle gebruikte materialen en kleuren fotorealistisch worden weergegeven. Daarnaast wordt een computerfoto van het speelhuisje in een foto van uw tuin gemonteerd, zodat u een nog beter van het uiteindelijke resultaat heeft en nog beter kunt beoordelen of het naar wens is.

terug

Offerte

Nadat wij al uw wensen gevisualiseerd hebben in ontwerptekeningen kunnen wij een uitgebreide en gedegen offerte opmaken. Aan de hand van de levertijd spreken wij dan met u de aflever- en plaatsingsdatum voor uw speelhuisje vast.

De bouw

Wanneer u de offerte accepteert en u een aanbetaling gedaan heeft, beginnen wij met de bouw van uw speelhuisje in onze werkplaats. Desgewenst en in overleg met ons kunnen tijdens de bouw op beperkte schaal en tegen meerprijs wijzigingen in het ontwerp doorgevoerd worden.

Plaatsing & Afwerking

Tegen de tijd dat aan de afwerking wordt begonnen, treffen wij alle voorbereidingen voor plaatsing en montage op lokatie. Als alles gereed is gaan we bij u aan de slag en wordt het speelhuisje op zijn plek gezet, met inachtneming van uiterste voorzichtigheid en respect voor huis, tuin en bewoners.

Als het speelhuisje staat, kan voor zover van toepassing begonnen worden met stoffering en meubilering.

Grand Opening!

Het moment is daar! De sleutel kan aan de toekomstige bewoner worden overdragen met een officiële Kiddistein®-eigendomsakte.

Als u voor akkoord heeft getekend ontvangt u ten slotte de totaalfactuur.


Nota Bene

Alle speelhuisjes zijn 'tailor made' en genoemde prijzen richtprijzen. Exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat uit zich in alle facetten van een project.

Voor het voortraject met offerte op basis van onze basisconcepten rekenen wij een bedrag van €295,-. Voordat wij met ontwerpen en visualiseren beginnen dient u dit bedrag te betalen. Het wordt overigens in mindering gebracht op de totaalfactuur wanneer u tot opdracht overgaat.

terug

 

 
stap 1
voorbereiding
 


stap 2
ontwerp & visualisatie

 

stap 3
offerte
 

stap 4
de bouw
 

stap 5
plaatsing en afwerking
 

stap6
Grand opening!
 

Nota Bene