homepagina
algemene informatie
onze werkwijze
voorbeelden
speciale wensen
minihuisjes
meubels
prijzen
foto's
contactgegevens
links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Veiligheid & Keurmerken

Bij Kiddistein staat veiligheid voorop en is een integraal onderdeel bij het ontwerpen van onze speelhuisjes. Hoewel er voor speelhuisjes voor particulier gebruik geen specifieke veiligheidsnorm is ontwikkeld, houden wij ons aan de algemene veiligheidseisen zoals gesteld in het Attractiebesluit.

Kijk op www.keurmerk.nl/Accommodatie/Speeltuin/Attractiebesluit.html voor meer informatie. Zonodig laten wij onze huisjes keuren door een erkend keuringsinstituut (meestal bij ontwerpen voor publiek gebruik, zoals voor kinderdagverblijven).

Service en Garantie

Op al onze speelhuisjes geld een garantie van 3 jaar op constructie en montage bij normaal gebruik. Niet onder de garantie vallen natuurlijke slijtage door weersinvloeden en gebruik, beschadigingen door abnormaal gebruik of door eigenhandige aanpassingen of door het eigenhandig verplaatsen van het huisje. Voor bepaalde laksystemen kunnen we een aparte garantietermijn instellen.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Materiaalgebruik

Voor onze speelhuisjes gebruiken wij de beste materialen; veilig voor uw kind en het milieu en duurzaam. Bij voorkeur gebruiken wij hout met het FSC keurmerk, Europese en inlandse (hard-) houtsoorten en goedgekeurde lakken en beitsen (waar mogelijk watergedragen).

Levertijden

Voor de levering van een speelhuisje geld een levertijd van 6 tot 8 weken. Dat wil zeggen vanaf het moment dat u groen licht geeft voor de uitvoering van het uiteindelijke ontwerp. De duur van de concept en ontwerpfase hangt sterk af van uw wensen.

Wilt u graag dat uw speelhuisje voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid sleutelklaar wordt opgeleverd, laat dit dan op tijd aan ons weten. Levering en plaatsing in de week voor Sinterklaas en Kerst en tussen Kerst en Oud& Nieuw is beperkt mogelijk en hiervoor rekenen wij extra bezorgkosten. Zie ook bij 'speciale wensen' voor meer informatie.

Bouwvergunning

Is een speeltoestel niet hoger dan 3 meter en is er geen sprake van een beschermt stads- of dorpsgezicht, dan is (meestal) geen bouwvergunning vereist. Tussen de 3 en 5 meter is een lichte bouwvergunning nodig (de aanvraagprocedure duurt minimaal 6 weken). Onze huisjes zijn tot 3 meter hoog, hiervoor heeft u dus in principe geen bouwvergunning nodig. Informeer voor de zekerheid bij uw gemeente. Houdt u wel rekening met uw buren, bouwvergunning of niet. Het is altijd verstandig om vooraf met uw buren te overleggen.

Voor meer informatie zie ook
www.vrom.nl/bouwvergunningen_online.

Kiddistein®

Kiddistein is sinds 7 mei 2007 een geregistreerd handelsmerk bij het Buro voor de Intellectuele Eigendom in Den Haag onder depotnummer 1134662 en is eigendom van ontwerpstudio Denden Design Studio.

Denden is sinds 5 november 2003 een geregistreerd handelsmerk bij het Buro voor de Intellectuele Eigendom in Den Haag onder depotnummer 1040846 en is eigendom van ontwerpstudio Denden Design Studio.

Denden Design Studio. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland onder dossiernummer 09162272.

Algemene voorwaarden

Download hier de Algemene Voorwaarden

 

 

 
veiligheid en keurmerken  
service en garantie  
materiaalgebruik  
levertijden  
bouwvergunning  
kiddistein®  
algemene voorwaarden